SUPERMERCAT COVIRAN

SUPERMERCAT COVIRAN


Lluis Franquès i Gil

C/ Pintor Fortuny, s/n Baixos, 43120 Constantí


Animals
Alimentació
Drogueries / Bricolatge
Fleques / Pastisseries
Dietètica
Jardineria / Floristeria


Dilluns a Dijous: 8.30 a 14.00 i 17.00 a 20.30 h/ Divendres i vigílies de festiu: 8.30 a 20.30 Dissabte: 9.00 a 14.30 h. i 17 a 21 h.

977 52 41 79

www.coviran.es

PER COMPRES SUPERIORS A 50€ ET PORTEM LA COMPRA A CASA.    PER COMPRES SUPERIORS A 60€ FEM REPARTIMENT ALS POLÍGONS DE CONSTANTÍ I DE RIU CLAR.

NOM COMERCIAL:


PERSONA DE CONTACTE:

ADREÇA:


SECTOR/s:HORARI:

TELÈFON:

PÀGINA WEB:

DESCRIPCIÓ:

OFERTES

Productes de la terra


Al Supermercat Coviran disposem d'una varietat de productes de la NOSTRA TERRA provinents de Cooperatives i Empreses de la nostra zonad'una qualitat excel·lent (vins i caves "CELLERS UNIÓ", vins de la Terra Alta "BATEA", vins "CORNUDELLA DE MONTSANT", cervesa "ROSITAoli verge extra d'olives arbequines "SILVAURUM", fruits secs i olives arbequines "INFRUSEC", formatge de cabra "SANT GIL D'ALBIÓ", pastes sense ou "SANT MARTÍ", de pagès i pizzes artesanes "FORN DE LA PLAÇA", cafè "BRASILIA", iogurs "LA FAGEDA", productes "RIFACLI", pastisseria "MUSFI'S", plats preparats frescos "CASA MAS", ous "GRANJA GAIÀ", vermouth "IZAGUIRRE". A tots aquests productes s'afegeix sencera tota la Secció de Carnisseria amb productes frescos al tall de la nostra terra, carn de Poltre y carn de vedella ecològica del "PALLARS SOBIRÀ - Pirineu català", carn de Porc alimentat amb cereals tradicionals "RAL D'AVINYÓ - Avinyó", productes avícoles "GRANJA GAIÀ - Tarragona" i "MYTIDASA - Riudoms".